Qui som

cuadre_idiomesmataro_vermellIdiomes Mataró és una empresa que neix l’any 2013, ubicada al centre de Mataró. Som una acadèmia dedicada a l’ensenyament d’idiomes a particulars i a empreses i arribem a totes les edats: nens, joves i adults.

L´acadèmia neix amb la finalitat d´oferir una alternativa a l´ensenyament tradicional dels idiomes, tot incidint en la metodologia de l’ensenyament, utilitzant els quatre pilars bàsics per aprendre una llengua, practicant l’escriptura, la lectura, la parla i la gramàtica.

El nostre objectiu principal és ajudar a l’alumne a aprendre l´idioma que desitgi, d’una manera senzilla i eficaç, sense oblidar aspectes com la motivació, la creativitat i la capacitat de predisposició de cada alumne.

cuadre_idiomesmataro_lilaIdiomes Mataró vol ser una acadèmia diferent, on la familiaritat i el tracte personalitzat amb els alumnes siguin la principal base per a un bon aprenentatge dels idiomes.

Proporcionem uns serveis lingüístics personalitzats, professionals i complerts.
Tots els professors són llicenciats de la llengua que ensenyen i altament qualificats, amb experiència professional en el sector.

Formem un equip professional que sent passió per a l’aprenentatge de les llengües, fet que posem en pràctica dia rere dia.

Vine a visitar-nos!