Serveis

cuadre_idiomesmataro_pistahoTraduccions i traduccions jurades:

Part del professorat d’Idiomes Mataró és llicenciat en Traducció i Interpretació, i també, certificat en traducció jurada. Per aquest motiu, podem oferir-vos un ventall de serveis professionals, com ara:

 · Traduccions generals, en una àmplia varietat d’idiomes i per a branques específiques (documents tècnics, documents notarials i jurídics, informes mèdics o científics, publicitaris, comercials, particulars, catàlegs d’empresa, currículums, etc).

 · Traduccions jurades (amb validesa per a ser presentades davant dels organismes oficials).

En qualsevol traducció, simple o jurada, hi ha una total i absoluta discreció i reserva dels documents.

unnamed

 

 

cuadre_idiomesmataro_vermellFormació específica:

Oferim formació específica per a empreses i centres educatius. Pot ser presencial, a la nostra acadèmia, o bé in-house: nosaltres ens desplacem a la seu de la vostra empresa. Aquest tipus de formació, permet treballar l’anomenat business language, és a dir, desenvolupar una formació específica i amb vocabulari adaptat a la vostra empresa.

 

cuadre_idiomesmataro_lilaCursos i estades a l’estranger:

Treballem conjuntament amb l’empresa HES Idiomes i oferim estades de curta i llarga durada a l’estranger per a nens, joves i adults. Hi ha molts tipus de cursos i estades diferents: estades en famílies, estades en campus universitaris, estades com a au pair, estades remunerades, etc.

Si desitgeu més informació sobre els cursos a l’estranger, contacteu amb nosaltres o cliqueu l´enllaç de Hes Idiomes.

http://www.hesidiomas.com