Què fem

Els idiomes que impartim són: anglès, alemany, francès, rus, xinès, català i castellà.

De tots aquests idiomes, en fem classes de curs extensiu per a grup i, també oferim classes individuals, que són la nostra especialitat. Tant les classes per a grups com les classes individuals són per a totes les edats: nens, joves i adults.

cuadre_idiomesmataro_vermellA Idiomes Mataró us oferim:

· Classes 1 to 1

· Classes 1 to 2

· Classes de conversa

· Classes de reforç

· Preparació d’exàmens oficials (per a totes les llengües i nivells)

· Classes d’idioma comercial

· Cursos extensius

· Cursos intensius

 

cuadre_idiomesmataro_lilaMetodologia:

La nostra metodologia per a ensenyar qualsevol llengua se centra a focalitzar i practicar els 4 pilars bàsics de l’idioma, treballant la parla, l’escriptura, la lectura i la gramàtica.

Les classes de grup, són molt amenes, amb activitats dirigides i tècniques adaptades d’estudi que en faciliten l’aprenentatge, dissenyades per practicar i aconseguir amb l’idioma. Els alumnes són agrupats per edats i per nivells d’acord amb el MCERL (Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües). El nostre objectiu és desenvolupar la competència lingüística dels alumnes mitjançant una programació detallada i una avaluació durant i al final del curs.

Les classes individuals, també anomenades classes 1 to 1 i classes 1 to 2, estan personalitzades exclusivament segons la necessitat individual de cada alumne, de manera que, gaudeix d’una atenció individual i exclusiva. Són classes amb molts avantatges si les comparem amb les classes de grup: la progressió de l’alumne és més ràpida, tot i que el ritme el marca el mateix alumne, aquest gaudeix de dedicació exclusiva: pot escollir l’horari en el què vol venir a classe. La finalitat és proporcionar a l’alumne allò que necessiti d’una manera acurada i personalitzada.

Vine a aprendre idiomes amb nosaltres!